www.dermaline.se © 2007                    

   

 

 

Ansiktsbehandlingar

 

 

Klassisk Ansiktsbehandling   

60 Min

515 Kr

 

Om du vill slappna av och få en ren och fräsch hud är detta behandlingen för dig. Jag anpassar den helt efter din huds behov. Rengöring, peeling, portömmning, brynplock, vårdande ampull, massage och mask. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktscreme.

 

 

 

Lyx Ansiktsbehandling               

100 Min

725 Kr

 

Om du vill ha en längre massage eller längre portömmning är detta behandlingen för dig. Jag anpassar den helt efter din huds behov. Rengöring, peeling, portömmning, brynplock, vårdande ampull, massage och mask. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktscreme samt pressurmassage.   

                         

 

 

 

Minibehandling                       

30 Min

310 Kr

 

För dig som vill ha en lättare rengörande behandling. Rengöring, peeling, vårdande ampull, massage och mask. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktscreme.

 

 

 

Primaluce PHA / AHA             

75 Min

645 Kr

 

En extra uppfräschande och rengörande behandling med 20% eller 40% aha-syra, beroende på hur känslig huden är. Huden blir jämnare med ökad lyster och spänst. Syrorna arbetar aktivt på orenheter och pigmenteringar. Rengöring, aha-ampull, portömmning, brynplock, massage och mask. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktscreme.

 

 

 

Specialbehandling                 

75 Min

605 Kr

 

Denna behandling riktar sig på dig som är i behov av mycket portömmning. Fokus läggs på att tömma ut alla orenheter, men också på att lugna huden efter klämmningen för att få en ren och fräsch känsla.

                 

 

 

Öppettider

 

Måndag - Torsdag   09:30 - 18:00
Fredag                     09:30 - 16:00

Ring 0413 - 202 12